FONTOS TUDNIVALÓK

 

I.                    AUTÓPÁLYA használat:

-         Ön csak akkor veheti igénybe az AUTÓPÁLYÁ(KA)T, amennyiben az ON-LINE foglalásánál ezt jelezte felénk

-         AUTÓPÁLYA matricával egyik gépjármuvünk sem rendelkezik, ezért amennyiben Ön kérte az AUTÓPÁLYA engedélyezését és használja, köteles AUTÓPÁLYA matricát venni a gépjármure. 

-         Amennyiben Ön nem jelezte, de mégis használja az AUTÓPÁLYÁ(KA)T akkor 100.000 Ft pótdíjat köteles fizetni a Bérbeadónak az Állami Autópálya Kezelo Zrt. által kiszámlázott bírságokon felül.

 

II.                 A GÉPJÁRMU TISZTASÁGI állapota:

-         A gépjármuveink kívül-belül tisztán, kitakarítva kerülnek átadásra. A bérlo kötelessége az ugyanilyen állapotban való visszahozása.

-         Lehetosége van elore jelezni szándékát, miszerint Ön nem kívánja tisztán visszahozni a bérautót, ebben az esetben 2500 Ft takarítási díjat kell fizetnie.

-         Amennyiben nem jelzi elore szándékát és nem megfelelo tisztasági állapotban érkezik vissza a bérautóval, akkor köteles 2500 Ft takarítási díjat, illetve 1000 Ft pótdíjat fizetni. Tehát összesen 3500 Ft-ot.

 

III.               HATÁRÁTLÉPÉS:

-         A bérlonek elore kell jeleznie azon szándékát, miszerint a bérautóval az országot el kívánja hagyni. Amennyiben nem jelzi felénk a határátlépés szándékát és átlépi a magyar határt, abban az esetben 100.000 Ft pótdíjat köteles fizetni.

 

IV.               OKMÁNYOK, KULCS :

-         Bérlő köteles a bérelt gépkocsit, tartozékait, más okmányait a legnagyobb gondossággal használni, kezelni, valamint a gépjármű forgalmi engedélyét és kulcsait magánál tartani. A gépkocsi ellopása esetén annak teljes értékét köteles bérlő megfizetni, ha a lopás bejelentését követően nem tudja felmutatni a gépjármű eredeti kulcsát, és a forgalmi engedélyét.

 

 

 

 

Biztonságos utat kíván a CentRent!