Q.Y. Partner Kft. | H - 1064 Budapest, Podmaniczky u. 57. sz. | Adószám: 23853706-2-42 | Tel.:(+36) 20-541-1034

Kinyit/Összezár
June 06, 2023 11:51 CEST  
Kinyit/Összezár

Adatvédelmi nyilatkozat


CentRent adatvédelmi elvei

Cégünk a Q. Y. Partner Kft. a CentRent Autókölcsönző üzemeltetője. Működését on-line formában végzi.

Foglalásakor az Ön nevének, állampolgárságának, személyi igazolványának vagy útlevel számának, jogosítványszámának, lakcímének, anyja nevének születési hely és idejének, telefonszámának és email-címének megadására kérjük.

Ezek teszik lehetõvé, hogy foglalását feldolgozzuk, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot az igényeivel kapcsolatban felmerülõ problémák esetén, valamint, hogy a foglalás visszaigazolásaként email-t küldhessünk Önnek.

Az ügyféladatok bizalmasságát az alábbi adatvédelmi elveink és eljárásaink biztosítják:
Az ezen weboldalakon megadott személyes adatokat kizárólag saját rendszerünkben tároljuk autókölcsönzési tevékenységünk igazgatásának és ügyintézési tevékenységének szintentartásának és fejlesztésének támogatása céljából.

Személyes adatai semmilyen más célra nem kerülnek felhasználásra, kivéve, ha a más célú felhasználásra kifejezett hozzájárulását adta.

Ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy a róluk nyilvántartott adatainkat bármikor megismerhessék, és az adatokat azok naprakészségének biztosítása céljából helyesbítsék.
Az Ön által ezen weboldalakon keresztül megadott információk megismeréséhez kérjük email-ben vegye fel a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@centrent.hu
címen. Kérjük, a kapcsolatfelvételi emailben adja meg nevét és címét!
Milyen adatokat gyűjt cégünk?


IP-cím: Amikor ezen oldalunkat felkereresik, nyilvántartásba vesszük az Ön által használt IP-címet. Ez kizárólag az Ön által használt internet-szolgáltatót azonosítja, és Önről mint egyénről semmilyen információt nem tartalmaz. Ezt az információt arra használjuk, hogy jobban megismerjük, hogy honnan érkezik forgalom ezen weboldalakra.


On-line hírdetések


Ha Ön az ezen weboldalakon ajánlott bármilyen versenyben vagy nyereményjátékban részt vesz, a részvétel során bizonyos személyes információk megadására kérhetjük, hogy szükség esetén értesíteni tudjuk. Minden verseny illetve nyereményjáték részvételi feltételeit és szabályait a szükséges idõben közzétesszük. Ezen részvételi feltételek szabályok az egyes versenyek és nyereményjátékok esetében különbözőek lehetnek. Amennyiben egy verseny vagy nyereményjáték valamelyik díját harmadik fél ajánlja fel, előfordulhat, hogy az említett információkat az adott harmadik félnek át kell adnunk, hogy lehetővé tegyük az adott díj átadását.